Ontdek de meerwaarde van Carsultant voor uw onderneming.

[Veranderingsmanagement of verandermanagement is een vorm van management die zich in het bijzonder bezighoudt met het veranderen van de structuur en/of de werkwijze van een organisatie. De term is in de jaren 1980 ontstaan.] Aldus Wikipedia.

Ruim 20% van alle verandertrajecten binnen organisaties pakken anders uit dan voorzien of gepland. Maarliefst 50% van alle veranderprojecten mislukt zelfs!

Cartoon verandering

De belangrijkste reden dat het (te) vaak verkeerd afloopt is omdat men niet goed inschat wat de impact van de verandering is op de organisatie. Daardoor wordt onderschat hoe intensief zo’n traject voorbereid, begeleid en geëvalueerd dient te worden.

Om te voorkomen dat u veel tijd, moeite en geld in een project steekt dat grote kans heeft te mislukken of zijn doel voorbij te schieten, is het dus raadzaam een Verandermanager aan te stellen. Juist een externe partij is hiervoor bij uitstek geschikt, omdat zij oordeel noch belangen heeft. Om die reden kan zij met een frisse blik en open vizier het project kan begeleiden.

Carsultant is gespecialiseerd in dergelijke projecten, met name voor de autobranche.

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in of langs de zijlijn van de autobranche, heb ik besloten deze richting op te gaan met mijn bedrijf. Ik vind dat er nog veel winst te behalen is in deze prachtige branche, zeker gezien de turbulente tijden waarin wij ons bevinden. Als doel stel ik mij dan ook zoveel mogelijk autobedrijven te begeleiden naar de toekomst.

Juist in deze tijd, waar zoveel autobedrijven samensmelten en overnames bijna aan de orde van de dag zijn, is het van levensbelang dat de kwaliteit en service van de dienstverlening niet verloren gaan. Samen met het niet te onderschatten werkgeluk uiteraard. Want gelukkig personeel zorgt uiteindelijk voor meer omzet en minder kosten.

Ik kan wel een boek schrijven over dit onderwerp, zoveel passie bezit ik. Mijn handen jeuken om mijn enthousiasme, ervaring en kunde hierover binnen uw organisatie toe te passen. Laten wij samen gaan zorgen voor een naadloze overgang van ‘vandaag’ naar ‘morgen’. Voor een gezond bedrijf, met gelukkige werknemers die zorgen voor een hoge kwaliteit, een uitmuntende service en dus heel veel tevreden klanten.

Spierballen

Bent u nieuwsgierig geworden wat Vivienne voor uw autobedrijf kan betekenen zodat u ook klaar bent voor de (roerige) toekomst? Neem dan nu contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vivienne van der Veen