Koffie met Carsultant

Een generalist met expertise.

Ook wel een multipotentialite, zo omschrijf ik mezelf. Dankzij mijn vele jaren ervaring in nagenoeg elk vakgebied van een organisatie en de verschillende markten waarin ik heb gewerkt, maken dat ik heel erg goed onderlegd ben. Altijd denkend in oplossingen en met frisse ideeën. Dat is wat ik steeds weer terug hoor.

 

“’Change, yes we can.’ Maar dat gaat wel wat beter als je eerst even alles op een rijtje zet met een onafhankelijk persoon. Vivienne dus”

 

Advies

Vaak merk ik in de kennismakingsgesprekken die ik voer, dat de heren (helaas nog geen dames mogen spreken tot op heden) enorm prijs stellen op het eerlijke advies dat ik ze geef. Echter is er niet altijd aanleiding tot een heel traject of is enkel zo’n een gesprek al heel waardevol. Ik duid namelijk niet alleen wat je vertelt, maar meer nog wat je voelt. En ik zie vaak dat wat mensen vertellen en wat ze met hun lichaamstaal uitbeelden twee heel verschillende dingen zijn.

Zo had ik een gesprek met een dealer die in een overname zit. Hij vertelde dat het goed ging, ze waren er bijna uit en hij was zo blij dat het straks klaar zou zijn. Ondertussen zat hij in elkaar gedoken op zijn stoel en bleef maar in zijn ogen en door zijn haar wrijven. Iets waarvan hij zich niet bewust was. Dus toen ik hem wees op zijn angstige, twijfelende houding schrok hij eerst, maar naarmate we meer spraken bleek dat hij wel degelijk ook angstig was voor de toekomst en dat het hele proces best ingewikkeld was. Wat was hij blij dat hij zich daar nu bewust van was, nu kon hij een volgende keer met een heel ander gevoel een gesprek aan met de overnamekandidaat.

Spiegelend, soms confronterend maar altijd prikkelend.

 

“Vivienne, je bent een lifesaver! Met jouw advies ben ik het gesprek gevoelsmatig heel anders aangegaan en zijn we er alsnog heel mooi samen uitgekomen.”

Idee

Koffie met Carsultant

Naar aanleiding van deze ervaringen heb ik besloten een laagdrempelige dienst aan te bieden;

koffie met Carsultant.

Voor slechts €60,- kom ik een kop koffie met je drinken. Tijdens deze tijd (soms is een uurtje genoeg, maar ik heb ook wel eens drie uur gezeten) gaan we het gesprek aan en ga ik jou advies geven over welk zakelijk onderwerp je ook maar wilt.

Ook zat ik onlangs met een directeur/eigenaar uit de industrie (logistiek) die graag met pensioen wil maar in de clinch lag met zijn overnamekandidaat. Ze kwamen er financieel niet helemaal uit samen en daardoor werd de sfeer steeds grimmiger. Toen we aan tafel gingen, zag hij er letterlijk verslagen uit. Naarmate het gesprek vorderde werd hij steeds emotioneler en ik vertelde hem dat de dame met wie hij het conflict had zich waarschijnlijk net zo voelde als hij. Nog een uur later ging hij met iets meer moed naar kantoor. De volgende dag belde hij mij; hij was toch het gesprek weer aangegaan en dankzij mijn advies hadden ze kunnen uitspreken hoe ze zich beiden voelden. Toen de lucht eenmaal geklaard was, hebben ze alsnog het vertrouwen naar elkaar uitgesproken en of ze nu uiteindelijk wel of niet bij elkaar komen, ze kunnen beiden met een goed gevoel het proces afsluiten.

Bel me!

Dan gaan we een open en eerlijk gesprek met elkaar aan. Een onafhankelijke, scherpe blik, de nodige humor en altijd een ongezouten advies. Durf je het aan? 06 29 56 71 78

mail: info@carsultant.nl

 

“Je bent een intense vrouw, maar wel eerlijk en oprecht. Jouw advies is direct toepasbaar en werkt! Heel fijn om te kunnen klankborden met een gelijkwaardige gesprekspartner.”

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *