Carsultant helpt uw bedrijf naar de toekomst!

De mooiste branche met de meeste dynamiek! Maar ook, een conservatieve branche waarin veel aan het veranderen is.

Die verandering, daar wil ik met u over hebben. Want u zult het met mij eens zijn dat over een jaar of tien de autobranche er totaal anders uit zal zien. Steeds verdergaande schaalvergroting, de opkomst van alternatieve mobiliteit en een groeiend tekort aan goede en passende medewerkers zorgen voor problemen in de toekomst.  Ik voorspel dat over een jaar of wat het gros van de huidige autobedrijven niet meer bestaat. Dit heeft m.i. verscheidene oorzaken, ook u heeft hierover natuurlijk uw meningen en u stemt hierop uw prognoses en langetermijnplannen af.

Door mijn werk als automakelaar kom ik bij veel verschillende bedrijven, en ik ben uitermate gepassioneerd over deze branche en de slag die zij moet gaan maken om bestaansrecht te kunnen blijven behouden. Om die reden ben ik vorig jaar Verandermanagement gaan studeren, niet omdat ik het niet allang kan maar omdat soms een bewijs daarvan ook wel zo handig is. Aansluitend ben ik begonnen met een opleiding tot Werkgelukdeskundige, deze zal ik 31 mei aanstaande afronden. Zo maak ik dus de transitie van automakelaar naar Veranderkundig werkgelukdeskundige.

Mijn focus ligt bij het begeleiden van de schaalvergroting, het aantrekken van meer passende medewerkers en het gelukkiger maken van de mensen die al in de organisatie werkzaam zijn!  En daarmee het toegankelijker maken van uw business teneinde uw bestaansrecht voor de toekomst te waarborgen.

Want ook u weet, een gelukkige medewerker maakt de allerbeste reclame voor uw bedrijf! En die reclame zorgt weer voor aanloop van klanten. Die klanten worden op hun beurt weer enthousiast over het bedrijf en vertellen dat aan familie, vrienden en collega’s. Geluk is besmettelijk, weet u?

Ergo: happy people, better business.

 

Happy employee

 

Purpose, Flow en Fun & Friendship* vormen de belangrijkste motivaties voor uw medewerkers. Carsultant bezit de tools om uw collega’s te helpen gelukkiger te worden, meer zingeving te ervaren en de uitdaging in het werk te zoeken (en vinden). Dit zal zorgen voor minder verzuim en verloop. Ook daar is dus veel winst te behalen.

Laat mij uw organisatie helpen om een mooie en duidelijke strategie voor de toekomst te formuleren, implementeren en uitdragen!

 

Simon Sinek heeft hierover een legendarische Tedtalk gegeven, een absolute must see:

 

 

Tot snel!

 

* klik op * om meer te lezen over het P3F model van Gea Peper

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *