Carsultant gaat samenwerking aan met Leazer

Alweer een gat in de markt!

Carsultant, de eerste vrouwelijke automakelaar in Nederland, gaat de samenwerking aan met Leazer, een unieke veilingsite voor autolease-contracten.

 

Al bijna een jaar verder en Carsultant groeit gestaag. Vivienne van der Veen is dit initiatief gestart om mensen behulpzaam te kunnen zijn bij het kopen of leasen van een auto. Door haar knowhow en netwerk in de autobranche begint Carsultant langzaam een begrip te worden.

Inmiddels heeft Carsultant haar naam verbonden aan een ander nieuw en uniek bedrijf; Leazer.  Leazer is de veilingsite voor lease-contracten.

Een auto leasen wordt steeds populairder en daarmee ook het aantal leasevormen en het aantal aanbieders. Voor de gewone man (en vrouw) is het moeilijk het kaf van het koren te scheiden en de beste aanbieding te vinden, als je überhaupt al wijs wordt uit alle vormen van- en regels omtrent autolease. Hier biedt Leazer uitkomst! Door haar unieke veiling-concept, staat het de aangesloten leasemaatschappijen vrij om naar beneden te bieden op het aangeboden full operational contract (dus de auto of auto’s die de klant wenst) en in dit geval geldt dat de laagste bieder wint. Op deze manier is de klant dus altijd verzekerd van de beste deal!

Leazer richt zich op full operational lease, dat is de vorm waarbij er een nieuwe auto geleverd wordt en de klant een vast maandbedrag per maand betaalt voor gebruik van deze auto.

Leazer is dus de uitkomst voor zakelijke klanten omdat er altijd de scherpste deal geboden wordt!

 

Voor meer informatie over, kijk op www.carsultant.nl of www.leazer.nl,

 

Vivienne van der Veen namens Carsultant, 06 29 56 71 78

Carsultant

Ramon Twickler namens Leazer, 06 24 15 20 07

Leazer logo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *