Weet je wel wat dat kost?

De (ongeschreven) regel is dat je pas vertelt wat je kost nadat je de klant hebt overtuigd van je deskundigheid.

En dat is op zich natuurlijk heel logisch, het gaat natuurlijk om de dienst die je levert en dat mag best wat kosten. Per slot van rekening moet je er wel van kunnen leven.

In mijn geval echter is het anders, vind ik. Want hoewel ik niet de eerste automakelaar ben, ben ik wel de eerste vrouw die zich specifiek richt op reguliere occasions. De meeste andere automakelaars begeven zich in het hoge segment of in een hele bijzondere niche, zoals bijvoorbeeld oldtimers.

Vivienne van der Veen

Wat ik te bieden heb;

Volledige ontzorging! Nadat wij een uitgebreid gesprek hebben gehad over het waarom van de nieuwe auto, welk model het moet gaan worden en natuurlijk wat je budget is, ga ik voor je op zoek. Binnen mijn uitgebreide netwerk van dealers en universele autobedrijven zoek ik de auto die voldoet aan jouw eisen, wensen en budget.

Ik ga eerst zelf naar het betreffende bedrijf, rijd in de auto en check hem technisch, waarna ik met de verkoper in gesprek ga over de aanschafprijs. Dit kan natuurlijk ook een inruil behelsen, als je nu ook al een auto hebt. Pas als ik echt tevreden ben over de deal die ik je kan aanbieden, neem ik contact met je op en gaan we samen naar het autobedrijf in kwestie. We maken nog een proefrit samen en pas als je echt helemaal tevreden bent, gaan we over tot het doen van de aankoop.

Ergo, jij vertelt mij wat je zoekt en ik zorg voor alles tot aan de aankoop van de auto.

En dit is wat het jou kost;

Dit hele traject kost jou 3% van de aanschafprijs (of fiscale waarde in geval van lease) van de auto, met een minimum van € 300. Dit is exclusief 21% BTW en als je zakelijk gaat rijden is die dus volledig aftrekbaar. Dat is geen courtage om van te schrikken lijkt me zo, zeker niet als je bekijkt hoeveel werk (en keuzestress) ik je daarmee uit handen neem.

Een duidelijk verhaal, wat doe ik voor je en wat kost dat wel niet, nu weet je het. Er staat je dus niets meer in de weg om snel contact op te nemen, zodat ook jij de beste deal voor jouw droomauto kan krijgen!

 

Tot snel!

Vivienne

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *