Carsultant is ook zakelijk een uitkomst!

Heeft u het al gehoord?

Carsultant is de eerste vrouwelijke automakelaar in Nederland.

Vivienne van der Veen biedt advies en bemiddeling bij het aankopen van een auto, speciaal voor vrouwen. Dit fenomeen is uniek voor de Nederlandse automarkt. Omdat het kopen van een auto voor een vrouw een andere tak van sport is dan voor mannen.

Carsultant biedt uitkomst. Door advies bij het te kiezen model, door bemiddeling vooraf bij de betreffende garagist of dealer en door mee te gaan met proefrijden en eventueel aankoop van de gekozen wagen.

De ervaringen die Vivienne opdoet, gebruikt zij om ook de dealers en garagisten te helpen bij het beter verkopen van auto’s aan vrouwen. Want ook al verschillen de cijfers hier en daar, feit is dat een overgrote meerderheid van de vrouwen beslist welke auto er uiteindelijk voor de deur komt.

Tweet NH Radio Carsultant

Fragment Radio 538 – Carsultant

Het goede nieuws voor u?

Ook u kunt gebruik maken van de diensten van Vivienne.

Misschien bent u voornemens een auto zakelijk te gaan rijden, of twijfelt u of u welk merk of model voor uw onderneming nu het voordeligst is, Carsultant biedt advies en bemiddeling bij dergelijke problematiek.

Maar dat is nog niet alles! 

Heeft u bijvoorbeeld een accountmanager die tijdelijk uitvalt, dan kunt u Carsultant inhuren om het gat op de werkvloer te dichten. Bent u voornemens een project te starten op het gebied van sales, bijvoorbeeld een campagne specifiek voor vrouwen, dan staat Vivienne graag voor u klaar. Maar ook voor de organisatie van jubilea, beurzen of andere evenementen is Carsultant een uitkomst.

 

Compleet ontzorgen voor een scherp tarief, dat is wat Carsultant voor u kan betekenen. Bel of mail voor meer informatie! 
 

Tot snel

Vivienne

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *