De klant vertelt…

Niet iedereen is gek op de media.

Sommige klanten kiezen ervoor om liever niet met naam en nieuwe auto op social media te willen en dat is natuurlijk helemaal prima.

Gelukkig wilde deze dame wel een recensie schrijven die ik mag publiceren zonder haar naam te noemen.

En al zeg ik het zelf, ik vind het een pakkend tekstje 😉

“Heb je weinig tijd, niet zoveel verstand van auto’s of je weet niet zo goed wat je zoekt, neem dan Vivienne van Carsultant in de arm. Waar bij mij de moed in de schoenen zakte bij mijn autozoektocht, vanwege het immense aanbod en mijn gebrek aan kennis, ging Vivienne kordaat aan het werk. Ze luisterde goed naar mijn wensen, vroeg door en kwam ook met alternatieven. We waren echter snel klaar, want door haar goede voorbereiding was het eerste voorstel meteen een schot in de roos. Vivienne doet nl. de technische check, maakt eerst zelf een proefrit en onderhandelt voor je over de prijs. Voor mij bleek deze oplossing echt ideaal, want door haar kennis van zaken rijd ik nu in mijn droomauto”.  

Carsultant Audi A1

Ben je nou zelf ook op zoek naar een nieuwe, andere of lease-wagen en wil je graag hulp hierbij? Carsultant ontzorgt, bespaart jou tijd en doet al het ‘voorwerk’ voor je.

Bel of mail me en ik ga graag voor je aan de slag!

info@carsultant.nl

06 29 56 71 78

Tot snel!

Vivienne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *