Carsultant, van trending naar viral

STARTUP CARSULTANT WORDT GROOTS OPGEPAKT.

 

Kijk, zelf wist ik natuurlijk wel dat dit een goed concept was, ik ben er bijna een jaar mee bezig geweest voordat ik pas geleden startte.  Heel veel mensen die ik in die periode heb gesproken waren enthousiast, vinden het idee ook te gek. Mijn persbericht is opgepikt door de Gelderlander en, aangestoken door mijn enthousiasme, is het verhaal van Carsultant ook opgepikt door de Stentor, Tubbantia en zelfs het AD!

 

Toen ik vanmorgen vroeg mijn tanden stond te poetsen, ging mijn telefoon… het was Esther van Qmusic! Mattie en Wytze wilden mij graag interviewen naar aanleiding van het artikel dat zij zagen in het AD.  Zo geschiedde, en ik heb dat natuurlijk opgenomen.
Dus met heel veel trots hierbij de link naar dat gesprek.
Tot snel,
Vivienne

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *