Carsultant.nl – wie, wat en waarom

Vivienne van der Veen, aangenaam!

Ik ben ‘opgegroeid’ in het bedrijf van mijn vader, dat (gepersonaliseerde) reclamemiddelen levert aan autobedrijven. Na enkele jaren ook bij andere bedrijven te hebben gewerkt, kwam ik een aantal jaren geleden toch weer terug, inmiddels was het bedrijf overgegaan op mijn broer (www.bestevaertc.com).  Het is mij altijd al opgevallen dat het een mannenwereld was, die autobranche. Ik kon het echter altijd wel goed vinden met die ‘kerels’, dus heb er nooit echt bij stilgestaan.

In 96% van alle gevallen is het uiteindelijk de vrouw die beslist welke auto er gekocht wordt. Ik behoor ook tot die groep. Auto’s werden altijd door mij gekocht, ook als ik een relatie had. Ik had nou eenmaal het meeste verstand ervan en mijn onderhandelings-skills waren vaak ook beter. Bovendien blijf ik graag op hoogte van ontwikkelingen, op zaterdag rij ik de verschillende autoboulevards af om te kijken naar (en zo mogelijk rijden in-) de nieuwste modellen. Misschien dus een andere insteek dan die van de meeste vrouwen maar dat is ook precies waarom ik doe wat ik doe.

Ik kreeg vaak van vriendinnen of kennissen het verzoek om te helpen als ze een auto gingen kopen. Omdat ik verstand heb van auto’s, omdat ik weet hoe te onderhandelen, maar vooral omdat zij vaak het gevoel hadden niet serieus genomen te worden en het dus niet alleen aandurfden.

Ik heb maandenlang marktonderzoek gedaan, heel veel vrouwen gevraagd hoe zij het kopen van een auto ervaren, en wat zij van mij zouden verwachten als ik dit bedrijf zou gaan beginnen. En ik vond dat zoveel vrouwen dezelfde ervaringen hadden, dat ik steeds enthousiaster werd over mijn concept. Het wordt tijd dat wij onze plek innemen in deze fantastische branche en ik wil op deze manier daaraan mijn steentje bijdragen.

Hierin vond ik dus de ideale manier om van mijn passie en talent mijn vak te maken en inmiddels is Carsultant een feit. Dus hier ben ik dan, klaar om jou te helpen! Klaar om de markt wakker te schudden.

Bel of mail me en dan gaan we samen zorgen dat jouw volgende auto binnenkort bij jou voor de deur staat.

Tot snel!

Vivienne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *