Cars for girls

This one is for the ladies 

 

Dames!

Stel, je wilt (of moet) een auto kopen. Wat doet die gedachte met je?

Wordt je er blij van? Enthousiast?

Of juist niet? Slaat de schrik je een beetje om het hart? Weet je niet waar je moet beginnen omdat je geen verstand hebt van auto’s en geen zin hebt om stad en land af te gaan op zoek naar die ene mooie zilvergrijze vijfdeurs?

Op een huis na, is een auto waarschijnlijk de grootste aankoop die je zult doen. En waar een huis meer waard wordt, zal een auto je vooral geld kosten. Des te belangrijker dus dat je een goede koopt, met zo min mogelijk vraagtekens. Zo eentje die goed onderhouden is, waar geen verborgen gebreken in zitten en die er ook gewoon kek uitziet.

Maar waar begin je dan? Op autotrack.nl misschien, of marktplaats of zo een soort site? Of rij je op een zaterdag maar gewoon naar de autoboulevard, waar de kans heel groot is dat je niet of slecht geholpen wordt.

Want ja, laten we maar eens heel eerlijk zijn tegen elkaar, die autoverkopers gaan ervan uit dat wij niets van auto’s weten en doen erg lacherig om onze criteria. En ze gaan er helaas nog steeds van uit dat de vrouw beslist en de man betaalt. Ik hou van auto’s en weet er ook veel van en zelfs ik vind het een uitdaging om serieus genomen te worden.

Hoe leg jij die man nou uit dat jij zo’n groene wil, met van die wielen die zo cool zijn en die zo goed bij die ene jas past 😉 (toen ik mijn vorige auto kocht, moest ik natuurlijk ook een nieuwe telefoon kopen, omdat die andere net een andere kleur wit was dan mijn auto, dilemma’s alom die geen man op de wereld begrijpt). Grappig was wel, mijn broer was mee die dag, dat de verkoper eigenlijk alleen mijn broer heeft aangekeken en aangesproken als het over de auto ging. Hij vond dat ik maar gewoon even moest testen of ‘ie wel lekker zat… Terwijl 1. de auto voor mij is en 2. Ik degene ben die er verstand van heeft! Broerlief was gewoon mee voor de fun. Dus toen ik tegen de verkoopmeneer ging praten over onderstel, ophangsysteem en meer van dat, keek hij wel even gek op.

Het moet toch een feestje zijn, een auto kopen?

Als je er zoveel geld aan uitgeeft, hoort het toch vanzelfsprekend te zijn dat het ding klopt, gewoon goed is en alle dingen die jij wilt heeft? Zonder dat je een beetje buikpijn hebt of het wel echt goed is, zonder dat je je in de maling genomen voelt door die autoverkoper die je behandelt als een kleuter?

Laat mij je helpen, ik maak het weer leuk voor je!

Vertel mij wat je wilt en ik zoek de juiste auto(‘s) erbij. Hoeven we alleen nog maar even te gaan rijden samen en kunnen we de deal gewoon sluiten.

Maken we er een dagje uit van!

Ik kan niet wachten, bel of mail me en dan gaan we samen aan de slag.

 

Tot snel dus,  Vivienne

 

Volg je me al op Facebook, Instagram en Twitter? Zoek me op, volg me en zegt het vooral voort!

 

 

 

 

8 antwoorden
  • Carsultant
   Carsultant zegt:

   Hoi Wilfreda,

   Dankjewel voor je leuke bericht. Als je ooit hulp of advies nodig hebt (of gewoon wil bomen over auto’s) dan mag je me altijd contacten.

   groetjes
   Vivienne

   Beantwoorden
 1. Monique Broekhuisen
  Monique Broekhuisen zegt:

  Wat een gaaf en origineel idee. Heel veel succes met jouw bedrijf.
  Ps onze auto loopt op zijn laatste benen, dus misschien kan ik wel wat hulp gebruiken binnenkort.

  Beantwoorden
 2. Janne Andreae
  Janne Andreae zegt:

  Wat goed!
  Je beschrijft precies hoe ik me voel als ik op zoek moet naar een andere auto!
  Als mijn niet zo geweldige auto er mee stopt ben jij de eerste die ik benader.
  Veel succes en tot snel

  Beantwoorden
 3. Hanna
  Hanna zegt:

  Hallo Vivienne , Naar aanleiding van jouw artikel van a.d. 8 februari . Dat is nu precies wat ik nodig heb ,een helpende hand.graag hoor ik van je. Groeten Hanna

  Beantwoorden
  • Carsultant
   Carsultant zegt:

   Hoi Hanna,

   Dankjewel voor je bericht, ik help je natuurlijk heel graag.
   Als je even via het contactformulier jouw gegevens doorgeeft, dan bel ik je voor een afspraak.
   Tot snel,
   Vivienne

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *